Momenti kur mijëra algjerianë brohorisnin “Kosova” në hapjen e Lojërave Mesdhetare

Janë hapur edhe zyrtarisht Lojërat e 19-ta Mesdhetare Oran 2022, të cilat prej 25 qershor – 6 korrik 2022, do të mbahen në Oran të Algjerisë.

Ceremonia hapëse u mbajt në stadiumin olimpik të Oranit.

Ekipi olimpik i Kosovës parakaloi me rreth 40 anëtarë, të cilëve iu prinin flamurmbajtësit, Fortesa Orana, karateiste dhe Egzon Shala, mundës.

Gjatë parakalimit, mijëra algjerianë brohorisnin “Kosova” në hapjen e Lojërave Mesdhetare

https://video.fprn1-1.fna.fbcdn.net/v/t42.1790-2/290611985_429711722366697_4131635248113624791_n.mp4?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=985c63&efg=eyJybHIiOjU1MCwicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoic3ZlX3NkIn0%3D&_nc_ohc=cvo8X0MlWEYAX-2688P&rl=550&vabr=306&_nc_ht=video.fprn1-1.fna&edm=AGo2L-IEAAAA&oh=00_AT_iECTfgqY99N_Icxwh1ii-RsvacYlzB8OoxaG5h1vsDQ&oe=62B84A10

Në stadium, të pranishëm krahas personaliteteve të larta të shtetit të Algjerisë dhe shteteve tjera, ishin edhe drejtuesit e KOK-ut me presidentin Ismet Krasniqi, si dhe zëvendësministrja për Kulturë, Rini e Sport, Daulina Osmani.

Rreth 50 mijë të pranishëm në stadium dhe mijëra të tjerë që mbetën jashtë, panë ceremoninë që përkonte me traditën dhe kulturën algjeriane, derisa nuk mungonin fishekzjarrët e shumtë që ndriqonin qiellin.

Kategoritë
Sport