MPB-ja e Serbisë është vendosur në gjendje të gatishmërisë së shtuar luftarake

Ministri i Punëve të Brendshme të Serbisë, Bratislav Gashiq, tha se të gjitha kapacitetet e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë janë vënë në gjendje të gatishmërisë luftarake të shtuar dhe se pjesëtarët e xhandarmërisë janë të gatshëm të përmbushin çdo detyrë që do të vendos lidershipi serb. para tyre në kohën më të shkurtër të mundshme.

Këtë e theksoi Gashiq gjatë vizitës së tij në Xhandarmërinë në Kralevë, ku u bind për gatishmërinë luftarake dhe gatishmërinë e pjesëtarëve të kësaj njësie.

Ministria e Punëve të Brendshme të Serbisë, gjatë vizitës në bazë, në një bisedë me pjesëtarët e këtij detashmenti theksoi përkushtimin dhe përkushtimin e tyre për mbrojtjen e Serbisë dhe të gjithë qytetarëve të saj.

Më herët, presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka vlerësuar policinë dhe ushtrinë serbe, duke thënë se ka parë gatishmërinë më të madhe, që nga ekzistenca e APJ-së, për të luftuar për atdheun. Ai tha gjithashtu se ka dhënë urdhra të caktuara në Këshillin e Sigurisë Kombëtare pa specifikuar se për çfarë bëhet fjalë, por në fjalën e tij më pas ka përmendur mundësinë e rritjes së gatishmërisë luftarake.

 

Kategoritë
LajmeRajoni