Murati numëron kategoritë që nuk kanë mjete në Trust

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka numëruar kategoritë që nuk kanë fare mjete në Trustin Pensional. Ai ka thënë se në këtë kategori hyjnë studentët, pensionistët e familjet me nevojë.

“Avdullah Hoti thotë që nuk votojmë marrëveshjen për asistencë sociale. Në vitin 2020 kemi miratuar një marrëveshje me bankën botërore dhe ka 1 milion euro më pak. Marrëveshja parasheh një pilotim për zgjerim të skemës sociale për 10 mijë familje të tjera që të përfshihen në këtë skemë. Ju po i kundërshtoni. Zero mjete në Trust kanë familjet me skema sociale, një student një pensionist etj”, tha ai.

Kategoritë
LajmeVendi