“Murgesha” kapet duke vallëzuar me skelete pranë varrezave (FOTO)

Ka disa gjëra që thjesht nuk prisni t’i shihni – dhe njëra prej tyre është murgesha që gërmon me një skelet pranë një varreze.

Dhe kjo është pikërisht pamja që u pa jashtë varrezave të vjetra të përgjithshme të Hull.

Një grua e veshur si murgeshë u fotografua duke vallëzuar me një skelet njerëzor.

Një dëshmitare e hutuar tha: ‘Realisht, ajo u vendos në varrezat në Spring Bank West dhe po vallëzonte me një skelet, duke tërhequr vëmendje të shumë njerëzve aty pranë që ndalonin të shikonin”.

Raportet nga vendi i ngjarjes tregojnë se dikush e filmoi incidentin e çuditshëm pak para orës 12 pasdite.

Kjo mund të sugjerojë se ishte pjesë e një marifeti ose projekti artistik, edhe pse mbetet për t’u parë.

Varrezat e Përgjithshme të Hull kanë qenë jashtë përdorimit për gati gjysmë shekulli.

Ky u bë një nga vendet më historike të Hull pasi u mbyll më 1972.

Njerëzit shpesh e vizitojnë për të parë varre të dukshme – përfshirë një memorial për viktimat e epidemisë së kolerës së vitit 1849.

Kategoritë
Të ndryshme