Ndërpritet ndeshja Leeds-Arsenal, shkak ndalja e rrymës

Pak minuta pas fillimit është ndërprerë ndeshja mes Leeds dhe Arsenal.

Kur kaluan vetëm pesë minuta ndeshja u ndërpre

Arsenali doli me një njoftim duke thënë se ndeshja u pezullua për shkak të problemeve teknike me sistemin e komunikimit të gjyqtarëve.

Pak më vonë u bë e ditur se ndeshja u ndërpre për shkak se është ndalur rryma

Kategoritë
BotaLajmeSport