Ndjekje si në filma me makinë, policia e zë të dyshuarin dhe e rrah në Kaliforni

Një ndjekje sikur nëpër skenat e filmave ka ndodhur në njërin prej qyteteve të shtetit të Kalifornisë në SHBA.

Ndjekje dramatike e policisë përfundoi në aksident dhe arrestimin e të dyshuarit.

Pas arrestimit dhe zënies me vështirësi, policia i jep një “mësim” të dyshuarit.

Kategoritë
BotaLajme