Në BiH u përdhunua një djalë për një sfidë në TikTok? Policia po heton

POLICIA në Graçanicë në BiH po heton nëse një grup djemsh përdhunuan një bashkëmoshatar. Gjegjësisht, në opinion dolën informacione se dhunimi i djalit është regjistruar me celular dhe është publikuar në rrjetin social TikTok.

Policia nuk ka mundur të konfirmojë për Nezavisne novine nëse bëhet fjalë për përdhunim, por ka deklaruar se është regjistruar një “incident” dhe se hetimi është i ndjeshëm për shkak të mbrojtjes së të miturve.

Në pyetjen e Nezavisni novini nëse rasti i gjoja përdhunimit të një djali të kryer nga disa bashkëmoshatarë në një objekt privat në Graçanicë është raportuar në polici, policia është përgjigjur se policët e Departamentit të Policisë së MPB-së së Tuzlës në bashkëpunim me Prokurorinë Kantonale të Kantoni i Tuzlës po ndërmerr masat dhe veprimet e nevojshme në lidhje me incidentin e raportuar në nëntor në Stacionin Policor të Graçanicës.

Dyshohet se tre djem kanë dhunuar me sende një bashkëmoshatare
Nezavisne novine mori vesh jozyrtarisht se fëmijët në fjalë ishin nga mosha 9 deri në 10 vjeç dhe se dhunimi kishte ndodhur në një shkollë fshati. Por ka edhe informacione se ka ndodhur në një objekt privat. Dyshohet se tre djem kanë dhunuar me sende një bashkëmoshatare.

Ata thonë se përmendet edhe një rast i përdhunimit të një vajze, por as zyrtarisht nuk mësohet asgjë për të. Muajin e kaluar qytetarët e Graçanicës kanë pasur një takim me shërbimet, institucionet dhe institucionet kompetente me temën e përmirësimit të sigurisë në atë qytet. Në takim u diskutua edhe për dhunën e bashkëmoshatarëve.

Kryetari Nusret Heliq premtoi se do të themelojë një trup pune ekspertësh për ta ngritur gjendjen e sigurisë në një nivel më të lartë. Ai po ashtu ka kërkuar angazhim më të madh të policisë, Qendrës për Punë Sociale dhe institucioneve tjera.

Kategoritë
LajmeRajoni