Në fabrikën TOGG filluan testimet e para të robotëve

Togg'un "Yeniliğe Yolculuk" hedefinin çekirdeği olan Gemlik tesisinin inşasında hızla sona yaklaşılırken, gövde bölümüne yerleştirilen 160 robot, parçasız provalara başladı. ( Togg - Anadolu Ajansı )

Sipas deklaratës së TOGG,  e cila po përgatitet për prodhim masiv në tremujorin e fundit të këtij viti, po i afrohet përfundimit të punimeve të ndërtimit në objektet e saj Gemlik, të cilat i ka nisur më 18 korrik 2020.

Puna në njësitë e prodhimit është planifikuar të përfundojë në maj të vitit 2022 dhe 160 robotë, montimi i të cilëve ka përfunduar në ndërtesën e trupit, kanë filluar provat e prodhimit pa pjesë.

Në objektin, ku do të vendosen gjithsej 250 robotë, prodhimi provë do të nisë në fund të korrikut të këtij viti.

Zyrat e dyqaneve të bojrave u përfunduan gjithashtu në objektin Togg Gemlik, i cili përkufizohet si “Më shumë se një fabrikë” me funksionet e tij të mbledhura nën të njëjtën çati, dhe karakteristikat e tij të zgjuara dhe mjedisore, dhe u ndërtua në një sipërfaqe totale të hapur prej një. milion e 200 mijë metra katrorë.

Pas përfundimit të testeve të homologimit, SUV, automjeti i parë në segmentin C, do të dalë në treg në fund të tremujorit të parë të vitit 2023. Më pas, në linjën e prodhimit do të hyjnë modelet Sedan dhe Hatchback në segmentin C. Në vitet në vijim, me shtimin e familjes B-SUV dhe C-MPV, do të kompletohet gama e produkteve që përbëhet nga 5 modele që mbajnë të njëjtën ADN.

 

Kategoritë
BotaLajme