Një britanik bleu 200 Land Rover në 2015, tani ai mund të fitojë miliona

Twisted Automotive është një kompani nga Britania e Madhe që është e njohur për të gjithë fansat e shumtë të Land Rover, veçanërisht modelin Defender. Pronari i saj bëri një lëvizje të shkëlqyer biznesi disa vite më parë dhe tregoi se i njeh shumë mirë trendet e tregut dhe dëshirat e klientëve.

Charles Fawcett është themeluesi dhe pronari i Twisted Automotive, një kompani britanike që modifikon dhe shet Defenders me porosi për klientët shumë specifikë që dinë se çfarë duan. Fawcett bleu një “grumbull” Defenders pak para se Land Rover të ndalonte prodhimin e tyre në vitin 2015, dhe tani blerësit janë të gatshëm të shpenzojnë deri në 220,000 £ për të zotëruar një Defender me 0 km në orë dhe pas trajtimit Twisted.
Sigurisht, këto nuk janë çdo automjet 4×4, pasi Twisted i modifikon ato sipas kritereve të përshtatura për klientët e saj. Në një nga magazinat, kjo kompani ka 16 Defenders, dy në secilën nga tetë opsionet e ngjyrave.

Çdo Defender ka më pak se 30 milje në odometër, kështu që në thelb është si të blesh një makinë krejt të re. Të gjithë janë të pajisur me XS, i cili në atë kohë ishte niveli më i lartë i pajisjeve Land Rover Defender.

Charles shkoi te burimi kur vendosi t’i blinte ato. Ai i tha The Sun: “Shkova në linjën e prodhimit Defender në Solihull për të takuar burrat dhe gratë që ndërtojnë automjetet. Këto gjashtëmbëdhjetë Defender 110 u zgjodhën vetë nga unë për numrat e shasisë dhe datat e prodhimit. Ata ishin të gjithë të regjistruar në 2016 , pas ndërprerjes së prodhimit, gjë që i identifikoi ata ndër të fundit të linjës. Ata janë të veçantë dhe kur të Twisted, secili është unik. Kjo është arsyeja pse edicioni i kufizuar quhet One of One.”

Nëse do të donit të blinit një nga këta Defenders në vitin 2015, do t’ju kthente rreth 35,000 £, por këto 16 makina nuk janë saktësisht për çdo blerës dhe atë buxhet.

Twisted ofron gjithashtu një zgjedhje motorësh – benzinë ​​ose naftë – me frena të përmirësuara, pezullim, rrota, goma dhe ndriçim të personalizuar LED. Ekziston gjithashtu një sistem info-argëtues modern, izolim i zërit dhe lëkurë, që është lloji i rehatisë që mund të mos prisni nga Defenders origjinale.

Ata që duan një Twisted Defender krejt të ri, të bërë me porosi, mund ta porosisin një tani dhe ta marrin vitin e ardhshëm.

Kategoritë
Të ndryshme