Një nga futbollistët më të njohur kroat, Joško Gvardiol vizitoi shkollën e tij të mesme

Një nga futbollistët më të njohur kroat, Joško Gvardiol, vizitoi këtë mëngjes Shkollën e Trafikut Rrugor në Zagreb, ku kreu shkollimin e mesëm.

Joshko u prit para shkollës nga nxënës të shumtë, të cilët nuk e fshehën entuziazmin për vizitën e tij.

“Joshko Guardiol, një nga lojtarët më të merituar për fitimin e medaljes në Kupën e Botës, sot ka vizituar Shkollën e Trafikut Rrugor ku ka kaluar shkollimin e mesëm. Vizita e tij shkaktoi entuziazëm të përgjithshëm dhe shumë arritën të bënin një foto me të ose të bënin atë. autograf.

Edhe një herë, ne urojmë të dashur Joshko për punën e kryer në mënyrë të shkëlqyer në ekipin kombëtar”, shkruan stafi i shkollës në Facebook së bashku me fotot e turmës që u ngrit kur u shfaq Joshko.

Kategoritë
Sport