Një tifoz i zhgënjyer u ankua për ushqimin në Katar, pagoi 80 dollarë për dy hamburgerë të ftohtë

Një tifoz i Uellsit në Kupën e Botës në Katar u pendua për pjesën e vogël të ushqimit që shpenzoi 80 dollarë dhe burgerët ishin të ftohtë.

Çmimi i lartë dhe cilësia e dyshimtë e ushqimit dhe pijeve në Katar po bëhet një temë kryesore mes tifozëve në Kupën e Botës.

Tifozi i Uellsit porositi një pjesë të ushqimit në një hotel luksoz, ku mund të porosiste vetëm një pije. Megjithatë, ai mori mini-burgera të ftohtë të papëlqyeshëm me një pjesë të vogël patate të thata.

Gjithashtu, pija u bë një mall i çmuar pasi me urdhër të familjes mbretërore të Katarit iu ndalua hyrja në komplekset e stadiumit.

Pra, fansat ose duhet të presin për të blerë një pije në një nga zonat e tifozëve ose duhet të kërkojnë bare hotelesh të licencuara të shpërndara nëpër qytet që mund t’u shesin alkool të huajve dhe jomuslimanëve.

Ky nuk është rasti i vetëm i ushqimit zhgënjyes në Katar. Tifozët u ankuan më parë për sallatën greke prej 9 dollarësh të shërbyer në zonën e tifozëve.

Gjithashtu, të tjerë u ankuan për ushqimin në kampet e tifozëve ku akomodimi kushton pothuajse 200 dollarë në natë./Gazetaere

Kategoritë
BotaLajme