Nuk pajtohen për vaksinimin e fëmijëve, 3 çiftet në prag divorci

Mosmarrëveshja mes prindërve nëse fëmijët e tyre do të vaksinohen ose jo kundër koronavirusit, bëri që tre çifte nga ishulli Rodos, Greqi të paraqesin kërkesë për divorc në gjykatë.

“Problemi kryesor mes çifteve ka të bëjë nëse fëmijët e tyre duhet të bëjnë apo jo vaksinën kundër Covid-19”, shkruajnë mediet lokale.

Në të tre rastet prindërit janë të moshës 40-50 vjeç dhe kanë pikëpamje të ndryshme për temën e vaksinimit të fëmijëve.

Kategoritë
BotaLajme