Ora dhe shufra ari, burrë e grua fshehën një “thesar” 5 milionësh në bodrum

Megjithatë në 10 vitet e fundit ata kishin deklaruar pak më shumë se 20 mijë euro në vit, një çift bashkëshortes Bergamos mbanin mbi 2.584.500 euro para të thata.

Paratë ishin ndarë në tufa të prerjeve të ndryshme dhe të vendosura në valixhe udhëtimi, ndërsa kishte edhe 40 orë nga markat e ndryshme luksoze ndërkombëtare me vlerë totale të tregut prej rreth 1.300.000 euro.

Po ashtu në kasafortë kishte edhe diamante, xhevahire, shufra ari dhe mbi 2600 monedha ari dhe argjendi, për një vlerë prej rreth 1.000.000 euro që të dyshuarit i kishin në dispozicion pa ndonjë arsyetim të besueshëm.

Komanda Provinciale e Milanos , në kuadër të hetimeve të koordinuara nga Prokuroria Publike e Milanos, kryen sekuestrimin të pasurive me vlerë rreth 5 milionë euro të dy bashkëshortëve nga Bergamo.

Nga veprimtaria hetimore e kryer, duke iu referuar konkretisht analizës së të ardhurave të bashkëshortëve nën hetim, rezultoi një disproporcion i konsiderueshëm i vlerave të gjetura brenda kasafortës.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme