Pamjet kur Erdogan jep urdhërin për nisjen e operacionit ushtarak kundër terroristëve

Si pasojë e sulmit të pabesë në rrugën İstiklal humbën jetën 6 qytetarë  dhe u plagosën 81 qytetarë turk.

Pas sulmit, ushtarët turk morën aksion për të zhdukur terrorizmin.

Pas sulmeve terroriste, si adresë u shfaq veriu i Sirisë. U bënë përgatitjet për një operacion dhe u shtyp butoni.Presidenti Erdogan njoftoi personalisht Ministrin e Mbrojtjes Kombëtare Hulusi Akar në kthimin e tij nga Indonezia për urdhrin e operacionit.

Pas konferencës së Hulusi Akar për operacionin, presidenti Erdoğan urdhëroi shkatërrimin e objektivave terroristë.

Pas urdhrit të Komandantit të Përgjithshëm, ushtari heroik turk ka marrë masa./Gazetaere

Kategoritë
BotaLajme