Parada e Krenarisë në Bosnje: Gjatë marshimit LGBT protestoi ezanin

Parada e 3 -të e Javës së Krenarisë u mbajt në Sarajevë të Bosnjës dhe Hercegovinës.

Derisa gjatë marshimit filloi ezani nga xhamia e Ali Pashës, anëtarët e LGBT-së protestuan duke fishkëlluar

Ata fishkëlluan dhe brohoritën për të shtypur zërin e ezanit, personat LGBT u mbështetën gjithashtu nga ambasadat e SHBA dhe Anglisë në qytet.

Kategoritë
BotaLajme