Paralajmëron Paludan: Nesër do të realizojë edhe një protestë dhe do ta djeg librat fetare

Politikani danez Paludan, i cili ka qenë në qendër të reagimeve së fundmi, ka bërë të ditur se nesër do të djegë libra në Danimarkë me një video-postim që ka bërë në llogarinë e tij në rrjetet sociale.

Rasmus Paludan, lideri i Partisë së Drejtësisë së Shtrënguar të ekstremit të djathtë (Stram Kurs), vazhdon kërcënimet e tij.

Paludan, i cili vitin e kaluar dogji Kur’anin në rajonin ku janë të përqendruar myslimanët në Stokholm, kryeqytetin e Suedisë, ka nënshkruar së fundmi një skandal të ri.

Përsëri duke synuar Islamin, Paludani më vonë dogji librin e shenjtë që hodhi në tokë.

Vazhdojnë të vijnë reagimet ndaj Paludanit, i cili i shtoi një të re imazheve provokuese.

Rasmus Paludan, i cili ka kërcënuar duke bërë postime të shpeshta në llogarinë e tij në rrjetet sociale pas incidentit të ndodhur 5 ditë më parë, ka bërë të ditur planin e tij të ri, këtë herë duke specifikuar kohën dhe vendin.

Të premten, në orën 12.30 nesër, do të mbaj një protestë në Dortheavej të Kopenhagës, kryeqyteti i Danimarkës. Si një i krishterë që jeton në Danimarkë, i cili është një vend i krishterë, mendoj se është e rëndësishme të tregoj pikëpamjet e mia për disa fe. Do të sjell edhe një ndeshje dhe një libër.

Kjo deklaratë e Paludanit solli me vete komente dhe reagime se ai do të vepronte edhe një herë kundër Islamit.

 

Kategoritë
BotaLajme