Pas operimit të suksesshëm nga organi gjenital iu hoq litari i kërcimit me gjatësi prej dy metrave

Bota e mjekësisë po flet për këtë ngjarje të ndodhur në Japoni. 79-vjeçari, emri i të cilit nuk bëhet i ditur, është shtruar në spital pasi ka pasur vështirësi në urinim dhe ka ndjerë dhimbje në ijë. Mjekët, të cilët ekzaminuan rezultatet e rrezeve X, pothuajse u mahnitën nga ajo që panë. I kanë hequr të moshuarit litarin e kërcimit prej 2 metrash nga organi gjenital.

Rasti ka ndodhur në Japoni. Burri i paidentifikuar, i cili u shtrua në spital me dhimbje, tha se ndjeu dhimbje në ijë. Gjithashtu u tha se në incidentin e ndodhur në Shkollën Mjekësore Dokkyo, burri ndjeu një ndjesi djegieje teksa shkonte në tualet.

Mjekët mbetën të shtangur kur panë se një litar kërcimi ishte futur në penisin e burrit pasi u bënë rreze X. Në lajmet në mediat britanike, stafi i spitalit tha: “Nuk kemi parë kurrë diçka kaq ekstreme në karrierën tonë”.

Pas një procesi të vështirë kirurgjikal, u tha se mashkullit iu hoq litari i kërcimit nga penisi. U tha se litari i kërcimit nuk kishte asnjë pjesë mbajtëse dhe ishte më i gjatë se 2 metra. Gjithashtu u tha se litari kishte një nyjë në fshikëz dhe për këtë arsye operacioni ishte i rrezikshëm.

Duke vënë në dukje se litari është i hollë, mjekët njoftuan gjithashtu se është bërë një ndërhyrje kirurgjikale duke bërë një vrimë në fshikëzën e urinës për shkak se litari ishte nyjëtuar. Për të pasur sukses operacioni, u njoftua se u bë një model 3-D i fshikëzës dhe u kuptua sesi do të ndërhynin mjekët.

 

Kategoritë
LajmeTë ndryshme