Pasagjerja me aftësi të kufizuaranë Angli mbahet në aeroplan me orë të tëra

Brignell, e cila donte të largohej nga avioni, mbeti e bllokuar për shkak të mungesës së stafit për të ndihmuar.

Incidenti i ndodhur në aeroportin Gatwick në Londër, ishte në axhendën e Anglisë.

Avioni me Victoria Brignell, e cila ishte pjesërisht e paralizuar, u ul në aeroport.

Oficerët fillimisht i thanë Brignell-it se zbarkimi do të fillonte pas 50 minutash.

Duke ndarë imazhin e Brignell-it në avion, shoqja e saj Sonia Sodha deklaroi se Viktoria u mbajt në avion për një orë e gjysmë dhe ajo që ndodhi ishte e papranueshme.

Sodha tha se situata që rezultoi ishte “një shërbim i keq” për barrierat.

Sipas raportit të BBC, Brignell tha: “Unë mendoj se në vitin 2022 njerëzit nuk duhet të ngecin në një aeroplan për kaq gjatë.

Aeroportet e Mbretërisë së Bashkuar duhet të veprojnë së bashku dhe të planifikojnë stafin e tyre në përputhje me rrethanat, “shtoi ajo.

Kategoritë
BotaLajme