Pele ka ende një dollap me kyç në dhomën e zhveshjes së Santos, vetëm tani ai mund të hapet

Ndërkohë që bota e futbollit mban zi për futbollistin fenomenal brazilian Pele, i cili vdiq në moshën 83-vjeçare, historia e kabinetit të tij në dhomat e zhveshjes së Santos është bërë e përditësuar.

Dollapi i Peles është ende në dhomën e zhveshjes së Santos pasi ai e mbylli atë në 1974 kur luajti ndeshjen e tij të fundit për klubin. Braziliani ka lënë disa gjëra në dollap, dhe dëshira e tij ishte që dollapi të hapej vetëm pas vdekjes së tij.

Ka spekulime për atë që ka në kabinetin e mbyllur, disa besojnë se janë këpucët e futbollit që ka veshur gjatë ndeshjes së tij të fundit për Santos, si dhe një shënim falënderues për klubin ku ai kaloi pjesën më të madhe të karrierës së tij.

Santos ende nuk ka folur dhe duke pasur parasysh faktin se kabineti ka më shumë se 40 vjet që është mbyllur, pyetja është se sa kohë do të duhet për të vendosur nëse do të hapet fare.

Kategoritë
Sport