Pensionistët kërkojnë nga SBAShK-u ndërprerjen e grevës, për vete duan trajtim dinjitoz

Kryesia e Lidhjes së Pensionistëve të Kosovës janë mbledhur për ta shfaqur shqetësimin e tyre në lidhje me mos-ndërprerjen e grevës.

Pensionistët kanë kërkuar fillimin e mësimit dhe kanë bërë thirrje për dialog mes sindikatave dhe qeverisë.

Mosha e tretë përveç përfundimit të grevës në arsim kërkon edhe trajtim të tyre në mënyrë më të dinjitetshme.

Kategoritë
LajmeVendi