Për një javë 20 raste të vjedhjeve dhe grabitjeve në Kosovë

Vetëm gjatë javës së fundit në Kosovë janë raportuar 20 raste të vjedhjeve dhe grabitjeve.

Të dhënat e policisë ndër vite tregojnë për shtim të numrit të veprave të tilla penale, kurse njohës të sigurisë i cilësojnë shqetësuese shifrat për këto krime.

Kategoritë
LajmeVendi