Përleshje mes një mërgimtari nga Kosova dhe një serbi në kufirin Kroaci – Serbi (VIDEO)

Në kufirin Kroaci – Serbi ka ndodhur një përleshje mes një mërgimtari nga kosova dhe një serbi.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme