Përparim Rama viziton zjarrfikësit e Prishtinës: Unë takova heronj

Kandidati për kryetar të Prishtinës nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Përparim Rama, ka dëgjuar për së afërmi hallet e zjarrfikësve të kryeqytetit.

Rama i quan heronj zjarrfikësit, teksa diskuton për hallet dhe vështirësitë me të cilat përballen çdo ditë ata.

Kandidati për të parin e Prishtinës, u zotua për përmisimin e gjendjes së tyre.

Shkrimi i plotë nga Përparim Rama:

Njerëz të përkushtuar por që ballafaqohen me mungesa të shumta.

Vizitova zyrat e zjarrfikësve të Prishtinës. Unë pata rastin të takoj njerëz të përkushtuar dhe në shërbim të qytetarit. Ata ndanë shumë nga historitë e veçanta që kishin përjetuar gjatë punës së tyre. Unë takova heronj.

Diskutuam me orë për vështirësitë dhe sfidat me të cilat ballafaqohen çdo ditë, sfida të cilat po e pengojnë efikasitetin e punës së tyre. Secili kishte ide të qarta se çfarë duhet bërë për përmirësimin e kushteve të vështira në të cilat punojnë.

Të gjithë së bashku për Prishtinën me karakter unik në botë.

Kategoritë
LajmeVendi