Peshku me dhëmbë njeriu kafshon zhytësin në Sharm El Sheikh

Një zhytës i cili po shijonte një zhytje piktoreske përgjatë brigjevetë Egjiptit mori një eksperiencë të pakëndshme kur një peshk i tmerrshëm me ‘dhëmbë njeriu’ e ndoqi dhe e sulmoi.

Zhytësi 31-vjeçar pati një dhimbje të fortë kur krijesa me dhëmbë të dalë i kafshoi këmbën.

Alex Pikul nga Alabama në SHBA ishte duke bërë zhytje në brigjet e Sharm El Sheikh në Egjipt, kur u sulmua keq nga një peshk këmbëz që dukej sikur “kishte dhëmbë njeriu dhe proteza”.

Daily Star raporton se Alex ishte në një grup prej tetë zhytësish, të udhëhequr nga pronari i kompanisë “Mar Hosted Trips”, Maira, kur një rrymë e fortë i detyroi ata të ndryshonin kursin e tyre.

Më pas, grupi përfundoi duke notuar pa dashje mbi një fole vezësh përpara se një peshku mashkull, i cili ndoshta po mbronte pasardhësit e tij, nisi sulmin dhe filloi t’i ndiqte ata.

Alex shpjegoi: “Unë mendova se isha i sigurt sepse peshku u largua, kështu që unë u ktheva dhe u largova duke notuar duke ndjekur pjesën tjetër të grupit, por papritmas ai kafshoi këmbën time.

Aw shume sa e ndjeva, mendova se ndoshta kishte carë lëkurën dhe do të kisha gjakderdhje .”

Peshqit e këmbëzës janë quajtur me vend të tillë për shkak të natyrës së tyre agresive pasi janë veçanërisht mbrojtës kur ruajnë foletë e tyre të vezëve.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme