Plas grushti në parlament! Shihni si rrihen deputetët

Deputetët e shumicës dhe opozitës e rikthyen të mërkurën Kuvendin e Armenisë në një “arenë boksi”, që pasuan përplasjet me fjalë e trup të një dite më parë.

Kategoritë
BotaLajme