Po ngiste traktorin në autostradë, policia e gjobit shoferin me 60 euro

Sot është ndaluar një person që po ngiste traktorin në autostradë.

Ndaj tij është shqiptuar fletëparaqitje për kundërvajtje në trafik dhe gjithashtu nën përcjelljen e policisë është larguar nga trafiku“Njësia për Përcjellje në kuadër të Divizionit të Trafikut gjatë punës në teren ka hasur në autostradë duke qarkulluar një mjet motorik (traktor) i cili sipas ligjit për rregullat e trafikut rrugor e ka të ndaluar lëvizjen në autostradë, shoferit të traktorit i është shqiptuar fletëparaqitje për kundërvajtje në trafik dhe gjithashtu nën përcjelljen e policisë është larguar nga trafiku.”

Kategoritë
LajmeVendi