Presidenti i Rusisë shpall mobilizim të pjesshëm ushtarak

Putin u shpreh se vendet perëndimore nuk duan zgjidhje paqësore në Ukrainë.

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putim, shpalli mobilizim të pjesshëm ushtarak.

Ai u shpreh se vendet perëndimore nuk duan zgjidhje paqësore në Ukrainë.

“Nëse integriteti ynë territorial kërcënohet, Rusia do të përdor të gjitha rrugët aktuale, ky nuk është një blof”, tha Putin.

Presidenti rus gjithashtu theksoi se mbështesin vendimet për pavarësi të rajoneve Donbas, Zaporizhzhia dhe Kherson të Ukrainës.

Kategoritë
BotaLajme