Prezantohet hoteli që qëndron mbi re me energji nukleare, një koncept i ri argëtues

Koncepti i hotelit gjigant fluturues përfshin restorante, një qendër tregtare, palestra, një teatër dhe një pishinë.

Hashem Alghhaili, i cili përgatiti animacionin e detajuar të avionit të madh me energji bërthamore, thotë se mund të jetë “e ardhmja e transportit”.

Dizajni, i cili mendohet të qëndrojë në ajër për muaj të tërë, synohet të realizohet deri në vitin 2040.

Dizajni i hotelit të madh fluturues është kritikuar gjithashtu për fuqizimin e energjisë bërthamore.Thuhet se nëse hoteli fluturues rrëzohet, mund të çojë në një fatkeqësi të madhe.

Kategoritë
Të ndryshme