Prezantuesja kroate u bë hit gjatë transmetimit live: Zbuloi xhaketën për të nxjerrë në pah dekoltenë

Sipas shumëkujt, një nga prezantueset më atraktive kroate, Mirta Shurjak, u bë hit në rrjetet sociale për shkak të reportazhit të saj live pas ndeshjes mes Hajdukut dhe Villarrealit.

Mirta në fund të ndeshjes ka mbledhur deklaratat e lojtarëve dhe trajnerëve dhe problem ka qenë xhaketa e kuqe që kishte veshur.

Gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë, Mirta rregullonte vazhdimisht xhaketën për të zbuluar dekoltenë.

Kjo u vu re nga shumë shikues dhe në TikTok u shfaqën klipe të shumta të njoftimit të Mirtës.

Meqë ra fjala, Mirta 41-vjeçare veç të tjerash dallohet për kombinimet e saj të veshjeve që i nxjerrin në pah kthesat e saj, për të cilat ndihet krenare.

@leechanin90

Post-match interview highlights #mirtasurjak #hajduk #villareal #highlights #ucl #fyp #foryou #crvenisakonedamira #leechanin #uefa

♬ Cartoon-like rhythmic jazz – Kohrogi

@leechanin90

Post-match interview highlights #mirtasurjak #hajduk #villareal #highlights #ucl #fyp #foryou #crvenisakonedamira #leechanin #uefa

♬ Cartoon-like rhythmic jazz – Kohrogi

@leechanin90

Post-match interview highlights #mirtasurjak #hajduk #villareal #highlights #ucl #fyp #foryou #crvenisakonedamira #leechanin #uefa

♬ Cartoon-like rhythmic jazz – Kohrogi

Kategoritë
Sport