Pritje deri në një orë në pikat kufitare në Muçibabë dhe te Dheu i Bardhë

Ministria e Brendshme e Kosovës ka njoftuar për pritje të gjata në pikat kufitare në Muçibabë dhe te Dheu i Bardhë.

Në Muçibabë pritjet në hyrje janë deri në 45 minuta, ndërsa në dalje deri në një orë. Ndërsa te Dheu i Bardhë pritjet në dalje janë deri në 40 minuta e në hyrje deri 30 minuta.

Në Jarinje pritjet janë në hyrje deri 40 minuta e dalje deri 15 minuta. Në Merdarë pritjet në hyrje janë deri 10 minuta e dalje deri 30 minuta.

Kategoritë
LajmeVendi