Prizren- Një ‘copë drase’ për kalimin e rrugës, nxënësit rrezikohen nga punimet në rrugë !

Qytetarët e Prizrenit veçanërisht nxënësit  janë në rrezik nga punimet që po bëhen në rrugën “De Rada” në Prizren, shkruan Gazeta e Re

Një foto e dërguar nga një lexues i portalit Gazeta e Re tregon se si është vendosur vetëm një copëz drase mbi rrugën kryesore në të cilën qarkullojnë dhjetëra këmbësorë dhe veçanërisht nxënësit pasi që në këtë rrugë gjendet Shkolla Fillore Emin Duraku./Gazeta e Re

Kategoritë
LajmeVendi