Probleme të reja për Ceda Jovanoviq: I hoqën njehsorin se nuk paguante rrymën?

Lideri i LDP-së së Serbisë, Çedomir Jovanoviq, u gjend në qendër të një skandali të ri, pas një seance dëgjimore të fundit për shkak të një sherri të dyshuar me bashkëshorten e tij Jelena, të cilën të dy e mohuan në policinë e Beogradit të Ri.

Siç mëson “Kurir”, Elektrodistribucija Beograd (EDB) ka konfirmuar se politikanit i është hequr njehsori dje për shkak të vjedhjes së rrymës pasi nuk i kishte paguar faturat që nga viti 2020.

Deri më tani nuk mund t’ia hiqnin matësin sepse ishte nën çelës. Siç mëson “Kuriri” nga fqinjët e tij, ai ka gjetur gjithmonë një mënyrë për të “ikur”.

Është denoncuar në EDB nga pronari i banesës ku jeton si qiramarrës, i cili është edhe pronar i kompanisë Europolis, e cila është e regjistruar aty. Kështu, në EDB është paraqitur një kërkesë për heqjen e njehsorit.

Sipas informacioneve jozyrtare bëhet fjalë për një borxh prej së paku dy milionë dinarëve që nuk është paguar dhe është raportuar nga qiradhënësi. Më saktësisht, për shfrytëzimin e energjisë elektrike, të cilën siç pretendon ai nuk e ka paguar që nga viti 2020. Kështu që Jovanoviq tani do të duhet të shpjegojë para organeve të drejtësisë se si ka ndodhur e gjithë kjo.

Kur u thirr për një koment, Jovanoviç i tha Republikës se “është thjesht marrëzi”.

“Vërtet nuk kam asgjë për t’ju thënë, apo si të jem më i qartë, sepse e di kush e ka krijuar dhe e di edhe pse”, tha Jovanoviq.

Kategoritë
LajmeRajoni