Projektligji për paga, rrezik nga shpërthimi i pakënaqësive sociale në Kosovë

Kosova rrezikon të përfshihet nga pakënaqësitë sociale, për shkak të projektligjit për paga.

Sindikalistë të sektorëve të ndryshëm publikë kanë paralajmëruar protesta dhe greva si formë presioni për miratimin sa më të shpejtë të këtij projektligji.

Kategoritë
LajmeVendi