Protestohet para komunës së Prishtinës, punëtorët e mirëmbajtjes së shkollave e QMF-ve kërkojnë rritjen e pagave

Federata Sindikale e Punëtorëve Teknikë të Sektorit Privat kanë protestuar të premten para objektit të komunës së Prishtinës, raporton Ekonomia Online

Punëtorët teknik të disa shkollave të Prishtinës dhe QMF-ve po kërkojnë rritjen e pagave.

Kategoritë
LajmeVendi