Protestuesit bëjnë me ngjyrë të kuqe edhe Prokurorinë e Këshillin Gjyqësor

Me ngjyrë të kuqe një grup protestuesish e kanë bërë me ngjyrë edhe ndërtesën e Prokurorisë dhe atë të Këshillit Gjyqësor.

Fillimisht ata kanë hedhur ngjyrë të kuqe në dyert e Ministrisë së Drejtësisë.

Marshi ka filluar nga sheshi “Zahir Pajaziti” në Prishtinë pas rastit të përdhunimit të një vajze 11 vjeçare.

Kategoritë
LajmeVendi