Publikohen çmimet e derivateve, ja sa do të kushtojë nafta

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka publikuar çmimet e produkteve të naftës për 24 orë.

Sipas njoftimit të MINT çmimi i lejuar i produktit dizel është 1.78 euro, ai i benzinës 1.43 dhe i produktit gas është 0.76 cent për litër.

Kategoritë
Ekonomi