Punime në rrjet/ Këto rrugë të Prizrenit nuk do të kenë rrymë

Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

01.09.2022

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Kullat (Kodi: 31000004)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 181 Pellazgët, 190 Ulpiana, 192 Tefik çanga (një pjesë), 193 Marie Kraja (një pjesë),193 Fahredin Hoti (një pjesë), 198 Vjosa, 199 Shkodra (një pjesë), 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 201 Ajdin Rrahmanaj, 202 Akili, 203 elena Gjika (një pjesë), 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 208 Flamuri (një pjesë), 216 Rozafa Kulla, 217 Selver Maçkaj, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe 225 Ali Ibra (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Kategoritë
LajmeVendi