Putin në agjencinë e sigurisë, gjurmoi tradhtarët dhe spiunët

Agjencitë ruse të sigurisë dhe kundërzbulimit, duke përfshirë ushtrinë, duhet të tregojnë “gatishmëri dhe përqendrim maksimal”, sepse “është e nevojshme të vihet një frenim i fortë në aktivitetet e shërbimeve të huaja dhe të identifikohen menjëherë tradhtarët dhe spiunët”.

Kështu ka thënë Vladimir Putin në një video-mesazh të publikuar sot, me rastin e Ditës së Punëtorëve të punëtorëve të agjencive të sigurisë.

Kategoritë
BotaLajme