Reformatimi i Qeverisë, i nevojshëm: Analistët përmendin katër dikastere që duhet ndryshuar

Kur kanë kaluar mbi një vit qeverise, thirrjet ndaj kryeministri Albin Kurti për reformatim të Qeverisë janë shtuar nga njohësit e rrethanave politike. Ata po i shohin si të nevojshme këto ndryshime, pasi sipas tyre, ministrat që kanë performuar dobët gjatë kësaj kohe, duhet të zëvendësohen.

Ministria e Punëve të Brendshme, Ministria e Shëndetësisë, Ministria e Arsimit dhe ajo e Infrastrukturës, janë disa nga dikasteret që kërkojnë reformatim sipas tyre.

Kategoritë
LajmeVendi