Restoranti i Nusret në Londër zhgënjeu vizitorët, i renditur ndër më të këqijtë në qytet

Restoranti në pronësi të sensacionit të internetit Nusret Gokçe i njohur me pseudonimin Salt Bae është renditur ndër më të këqijtë në Londër, duke u renditur në vendin e 17,418 me një sërë kritikash nga vizitorët që besojnë se ushqimi nuk meriton çmimin e piperit.

Nëntë muaj pas hapjes së dyerve në Knightsbridge, Londër, restoranti pushtoi 17,418. një vend nga gjithsej 17,488 restorante në Londër, me një vlerësim mesatar prej dy yjesh.
Ai ka marrë gjithashtu gjithsej 73 vlerësime “të tmerrshme” të vizitorëve deri më sot, së bashku me 9 vlerësime që e karakterizojnë atë si “të dobët”, 5 ishin “mesatare”, 3 “shumë mirë” dhe 28 vlerësime “të shkëlqyera”.

Restoranti u rendit gjithashtu i 265-ti nga gjithsej 265 biftekë në kryeqytetin britanik.

Një koment i një mysafiri të zhgënjyer në Tripadvisor thekson se “megjithëse specialiteti i dukshëm është mishi – është i thatë, i thatë, i thatë”.

“Natyrisht, Salt Bae kursen në kripë – si në çdo lloj shije tjetër,” tha rishikimi.

Në komentet e tjera të vizitorëve të pakënaqur, theksohej se konsumimi i ushqimit në këtë restorant është “shpërdorim parash” dhe shërben ekskluzivisht për “mburrje në rrjetet sociale”.

Kjo nuk është hera e parë që steakhouse bëhet kryefjalë. Hapja e tij ishte ndër më të ndjekurat në media, por jo për cilësinë por për “çmimet zhvatëse”.

Çmimi i biftekit Golden Giant Tomahawk, për shembull, është 1,450 £, ndërsa biftek Golden Giant Striplion kushton 1,350 £.

Tripadvisor është thirrur gjithashtu në përgjegjësi pasi dyshohet se ka fshirë komentet e këqija për restorantin pasi një faturë restoranti prej mbi 1,800 £ u bë virale në 2021.

Kategoritë
Të ndryshme