Robin Krasniqi me zemër dhe shpirt pranë Xhakës e Shaqirit

Kampion në ring dhe jashtë tij. Robin Krasniqi, boksieri që na ka bërë të gjithëve krenarë me arritjet e tij, nuk lejon në asnjë rrethanë që shqiptarët apo simbolet e tyre të nëpërkëmben.

Në një intervistë dhënë për mediat kosovare, Krasniqi deklaron se do të kishte dhënë gjithçka për të qenë i pranishëm atë mbrëmje në stadiumin 974 kur një tufë me lojtarë serbë sulmuan Granit Xhakën.

I kam ndjekur me shumë emocion ato momente dhe do të kisha dhënë gjithçka të isha aty përballë serbëve”, thekson Krasniqi.

Kategoritë
Sport