Roman Abramovic mori me qira një rezidencë në Bosfor të Stambollit

Pati një zhvillim në lidhje me oligarkun rus me famë botërore Roman Abramovich, i cili u përball me sanksione pas luftës midis Rusisë dhe Ukrainës.

Është thënë se Abramovic ka marrë me qira rezidencën Feyyaz Tokar në Bosfor nga Ahmet Okumuş, i cili njihet për investimet e tij në bursë.

Është gjithashtu ndër informacionet se Abramovich e ka marrë me qira rezidencën për 50 mijë dollarë.

Nga ana tjetër, Ulvi Özcan, President i Klubit të ndërmjetësve të pasurive të paluajtshme të Stambollit (İSTEB), në deklaratën e tij për këtë temë dha informacion për çmimin e qirasë së pallatit.

Kategoritë
BotaLajme