Ronaldo mori një orë speciale në Arabinë Saudite, çmimi është i çmendur

Për Cristiano Ronaldon ende po flitet. Këtë herë jo për shkak të golave ​​dhe lëvizjeve të mira, por për shkak të orës që ka mbajtur asi portugez gjatë daljeve të tij të fundit publike.

Kuptohet se është një pjesë me vlerë të jashtëzakonshme dhe se Ronaldo donte ta trajtonte veten si një simbol të një aventure të re në Arabinë Saudite.

Është një orë Caviar Tourbillon e prodhuar nga Jacob & Co., markën e së cilës Ronaldo e ka promovuar për gati 20 vjet.

Është bërë enkas për Ronaldon nga ari i bardhë, një seri gurësh të çmuar dhe gjysëm të çmuar dhe me byzylyk të bërë nga lëkura e aligatorit, dhe çmimi i listës së orës është 770.000 dollarë (pak më shumë se 700 mijë euro).

Me 388 gurë të çmuar shumë të rrallë, ajo i bën nder ngjyrës që dominon flamurin e Arabisë Saudite.

Kategoritë
Sport