Ronaldo nënshkruan një kontratë shtatëvjeçare me sauditët në vlerë prej 1.4 miliardë eurosh

Cristiano Ronaldo tashmë mund të nënshkruajë një kontratë shtatëvjeçare me vlerë 1.4 miliardë euro sot.

Siç dihej më parë, Saudi Al Nassr përgatiti një kontratë dyvjeçare e gjysmë për Ronaldon me vlerë 200 milionë euro në sezon, por sot Marca publikoi të dhëna të reja që janë vërtet të pabesueshme.

Përkatësisht, Ronaldo do të nënshkruajë kontratë shtatëvjeçare me Al Nassr. Për dy vjet e gjysmë, Ronaldo do të jetë lojtar, dhe pjesa tjetër e kontratës do të jetë ambasador i Arabisë Saudite në përpjekje për të fituar organizimin e Kupës së Botës në vitin 2030.

Sipas Marca-s, Ronaldo do të marrë 200 milionë euro në sezon për pjesën e luajtur të karrierës së tij, ndërsa do të marrë më shumë para për rolin e tij ambasador.

Kjo do të thotë se Ronaldo do të arkëtojë 500 milionë euro duke luajtur për Al Nassr dhe më pas do të marrë të paktën 900 milionë euro nga Arabia Saudite si ambasador, ose gjithsej të paktën 1.4 miliardë euro.

Marca thekson se transferimi mund të zyrtarizohet që sot.

Kategoritë
Sport