RTK e suspendon nga puna Milaim Zekën

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Radio Televizionit të Kosovës, Shkumbin Ahmetxhekaj, ka marrë vendim për suspendim të përkohshëm nga puna të gazetarit Milaim Zeka.

Në vendimin që e ka siguruar Gazeta Online “Reporteri.net”, thuhet se “I punësuari z.Milaim Zeka, i sistemuar në vendin e punës Producent Ekzekutiv/Programi satelitor/Udhëheqësia e programit satelitor, me kontratë pune për kohë të pacaktuar, suspendohet përkohësisht nga puna, të punësuarit i takon e drejta e kompensimit në pagë në lartësi prej 50%”.

Në arsyetimin e këtij vendimi thuhet se Administrata e RTK-së me datë 28.01.2022, është njoftuar me shkrim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë se ndaj të punësuarit z.Milaim Zeka, janë të konfirmuara 3 aktakuza dhe dy raste të tjera janë në proces.

Kategoritë
LajmeVendi