Sarajevë, burimi i lumit Miljacka rrezikon të thahet

Moti i nxehtë dhe thatësira në Bosnjë e Hercegovinë e ka vënë në rrezik tharjen e burimit të lumit Miljacka në kryeqytetin e Sarajevës.

Burimi i lumit Miljacka në Sarajevë të Bosnjë e Hercegovinës është në rrezik të tharjes, raporton Anadolu Agency (AA).

Moti i nxehtë dhe thatësira në Bosnjë e Hercegovinë e ka vënë në rrezik tharjen e burimit të lumit Miljacka në kryeqytetin e Sarajevës.

Ndërkaq rreziku i tharjes së lumit që kalon në mes të qendrës së qytetit ndikon negativisht edhe tek gjallesat që ajo ka.

Kategoritë
LajmeRajoni