“Serbët presin momentin të na shfarosin”, eksperti i sigurisë kundërshton ndjezjen e qirinjëve në Prishtinë

Eksperti i sigurisë, Fadil Kajtazi, ka kundërshtuar solidarizimin e qytetarëve të Kosovës me vrasjet në Serbi, duke thënë se nuk pajtohet që Serbia dhe Kosova nuk janë në armiqësi.

Kajtazi ka thënë se Serbia ende në kushtetutën e saj e ka Kosovën dhe është e përgatitur që në çdo rast të na sulmojë.

Sipas anketave rreth 65 % të serbëve kanë mendime armiqësore ndaj neve, ende nuk kemi reagim të kishës dhe elitave intelektuale ndaj këtyre reagimeve”, ka thënë Kajtazi në “Info10”.

Kategoritë
Lajme