Shakira dëshiron të largohet nga Spanja me fëmijët, Pique nuk do ta lejojë këtë

Shakira dëshiron të largohet nga Barcelona dhe të jetojë në Miami me dy fëmijët e saj. Megjithatë, ajo ka nevojë për pëlqimin e Gerard Pique, në mënyrë që djemtë Milan dhe Sasha të largohen nga Spanja.

Dyshohet se Pique nuk do t’i lejojë ata të largohen nga vendi, as për pushime.

Shakira nuk do të ndalet derisa të arrijë të shpërngulet në Miami dhe të marrë fëmijët me vete. Ky është qëllimi i saj kryesor, por nuk mund ta bëjë pa pëlqimin e Piques, të cilin ai nuk do ta japë. As disa ditë pushime”, tha një burim i afërt me ish-çiftin spanjoll To Marc.

Sipas burimit, Pique nuk do të lejojë që Shakira ta ndajë atë nga fëmijët e tij.

“Ai nuk dëshiron t’i ndodhë atij ajo që i ndodhi bashkatdhetarit të tij Nicolas Vallejo-Nagera Colate, gruaja e të cilit shkoi në Miami dhe i cili nuk ka zgjidhje tjetër veçse të jetojë në Miami nëse dëshiron të shohë dhe të kalojë kohë me djalin e tij. Pique nuk do të lejojë Shakira ta bëjë këtë”, shtoi burimi.

Shakira dhe Pique janë bashkë që nga viti 2011. Në qershor u konfirmua se ata ishin ndarë dhe u raportua se këngëtarja e kapi futbollistin duke tradhtuar.

Kategoritë
Sport