Shkolla Maarif me shkollë verore atraktive për nxënësit gjatë pushimeve

Shkolla “Maarif” edhe këtë verë po organizon shkollën verore për nxënësit ku në kuadër të kësaj shkolle do të përfshihen aktivitete të ndryshme sportive, lojërta, kodim, eksperimente në shkenca dhe aktivitete tjeta të ngjashme

Pushimet verore nxënësit do të kenë mundësi të kalojnë duke u mësuar përmes argëtimit, për të qenë pjesë e kësaj shkolle mund të kontaktoni numrin 045-103-666

Kategoritë
LajmeTë ndryshme