Shoqata “ESNAF” fton bizneset që të përfitojnë nga shërbimet për dixhitalizim

RRITJA E KAPACITETEVE KONKURRUESE TË 10 KOMPANIVE MIKRO DHE TË VOGLA NGA PRIZRENI DHE RRETHINA PËRMES DIXHITALIZIMIT TË PROCESEVE TË BIZNESIT
Shoqata e Biznismenëve dhe Zejtarëve “ESNAF” me përkrahje nga komponenti Digital4Business, i cili financohet bashkërisht nga Bashkimi Evropian dhe Ministria Federale Gjermane për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik dhe zbatohet në kuadër të Qendrës së Transformimit Digjital të Agjencisë Gjermane të Zhvillimit – GIZ në Parkun për Inovacion dhe Trajnim ITP Prizren fton bizneset që të përfitojnë nga shërbimet për dixhitalizim.
Secila nga 10 kompanitë që do të kenë të drejtë të marrin mbështetje në kuadër të projektit do të ofrohen shërbime në fushën e dixhitalizimit deri në 5000 €.
Kjo thirrje nuk është e hapur vetëm për anëtarët e shoqatës ESNAF, por vlen për të gjitha bizneset e interesuara të cilët veprojnë në Prizren dhe rrethinë.
Kategoritë
EkonomiLajmeVendi